Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Anhui easton trade co.,ltd Kwaliteitscontrole

Kon niet gelukkiger geweest zijn. De eerste keer werkt met dit bedrijf samen, en zal samenwerking op lange termijn zonder twijfel houden. Het product kwam onmiddellijk aan en beter dan ik, vooral voor de prijs kon gehoopt hebben. Hartelijk dank.

—— Sean Smith, Australië

Jason Easton was een genoegen om te werken met. Zeer snel om te antwoorden en enthousiast om met me te werken. De kwaliteit van de borstel is groot en zij waren zeer nuttig met het maken van mijn aangepaste borstel

—— Amelia, Verenigde Staten

Het is een goed idee om het product te maken aangezien u houdt van. Deze verkoper is een goed. ik adviseer.

—— seok-chan Jang, Zuid-Korea

Het product is precies zoals beschreven en perfect voor onze vereisten

—— Emma Sebrof, Singapore

Ik zou deze leverancier zonder aarzeling adviseren. Wij waren zeer perfectionisten met betrekking tot onze producten en de bespreking nam meer dan wij, maar manager van de Handelsco. van Anhui Easton dachten, Ltd-was het bedrijf zeer ontvankelijk aan onze eisen en vond samen de beste oplossingen voor onze producten, zelfs sommige pro-actieve oplossingen van managerkant.

—— Florijn Sarpe, Roemenië

Het product was goed en de prijs was goed. Goede Leverancier!

—— m karlsen, Canada

Werk en de werken goed samen om dingen gedaan te krijgen.

—— larry tan, Filippijnen

Zij hebben een goede kwaliteitsproducten verstrekt en de leverancier was zeer aanpassend aan ons. Zeker een orde in de toekomst: zal maken)

—— Klip Garcia, Filippijnen

Goede leverancier. Alles kwam binnen zoals beschreven en op tijd.

—— straalmolenaar, Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Anhui easton trade co.,ltd kwaliteitscontrole 0

In het algemeen, als de kwaliteit van de roestvrij staalkop of het stro fundamenteel zijn, zijn er duidelijke kwaliteitsproblemen (zoals krassen, gemakkelijk kleurendetachement of ongelijk plateren), maar naast het kwaliteitsonderscheid van de productmaterialen, moet de verwerkingstechnologie worden geanalyseerd. De gemeenschappelijke voorbeelden zijn als volgt:

 

1, productgewicht. om kosten te besparen, verminderen sommige fabrieken de dikte van materialen, verminderen de producten, en sommige producten hebben inferieure factoren, die in lagere prestaties van de producten resulteren. Wij selecteren strikt materialen volgens hoogte - kwaliteitsnormen.

 

2, de materiële samenstelling van het product. Het roestvrije staal heeft vele verschillende grondstoffen, zoals roestvrij staal 304 (standaardproductmateriaal), 201 roestvrij staal, enz. Wij voeren strikt 304 roestvrij staalmaterialen voor de productie van grondstoffen uit.

 

3, het isolatieeffect van de isolatiekop. In normale omstandigheden, is het normale koplichaam twee lagen, en de middenlaag is een vacuümlaag. Als het koplichaam luchtlekkage heeft of niet de vacuümnorm bereikt, zal het effect van het hittebehoud van de kop zeer verminderd worden. Onze zuigende procesgebruik ingevoerde machines.

 

4, het product zijn geschilderd en geschilderd. De diversificatie van productkleuren verhoogt customizability van de producten. Wegens de verschillende processen, wordt het kleurenplateren van de producten te vroeg losgemaakt wegens verschillende kwaliteit tijdens gebruik. Wij gebruiken vacuümplateren om de kleur het laatst langer met een laag bedekkend te maken.

Anhui easton trade co.,ltd kwaliteitscontrole 1

Anhui easton trade co.,ltd kwaliteitscontrole 2

In het productieproces, voeren 4 kwaliteitsinspecteurs altijd kwaliteitscontrole op producten uit. QA de rapporten worden samengevat elke dag. IQC, IPQC, FQC en OQC dwingen strikt kwaliteitsnormen af om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit van het grondstoffeneind kan worden gecontroleerd.

Certificaten
 • China Anhui easton trade co.,ltd certificaten

  Standaard:Brand

  Aantal:40315396

  Uitgiftedatum:2020-04-28

  Vervaldatum:2030-04-27

  Scope / Range:6,21

  Uitgegeven door:国家知识产权局

Contactgegevens
Anhui easton trade co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Jason Easton

Tel.: +86-13865951375

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)